Contact

Zonder klik beginnen we niks. Daarom kun je bij mij kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Voor zo’n kennismaking nemen we een half uur de tijd. Daarna kun je beslissen om aansluitend een eerste sessie te doen van een uur.

Vaste trajecten ken ik niet: op basis van onze kennismaking geef ik je een inschatting van het aantal benodigde sessies. Uiteraard bepaal je zelf en wanneer je weer een sessie wilt.

Tarief
De gesprekken bij mij zijn een investering van jezelf in jezelf: ik word niet vergoed door verzekeraars. Mijn tarief voor particulieren is € 95 per uur (inclusief 21 procent btw). Ben je zzp’er of betaalt je werkgever? Dan hanteer ik dit tarief exclusief 21 procent btw. Een afspraak kun je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen.

Waar?
In de regel vinden coachings- en begeleidingsgesprekken bij mij plaats: in mijn woning in het centrum van Culemborg. Maar het is ook goed denkbaar dat we naar buiten gaan en bijvoorbeeld de Lek kiezen als gespreksdecor. En als je dat wilt, kunnen we uiteraard ook online een sessie doen.

Afspraak maken
Een afspraak maak je per mail (info@tonsmits.net) of telefonisch (06 46 033 026). Wil je eerst wat meer weten? Neem gerust contact met mij op. Ik luister graag naar je.